Number of the records: 1  

Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stenzlová, Ivana, 1966- - Author
    Vydání první - 283 stran : barevné ilustrace, portrét ; 23 cm
    ISBN 978-80-88244-04-2
     redukce tělesné hmotnosti  zdravý životní styl  racionální výživa
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberC 383.056
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 383.056   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 11.11.2024)C 383.056 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 383.056 SV   

    Title statementDej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví / Ivana Stenzlová
    Main entry-name Stenzlová, Ivana, 1966- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Smart Press, 2018
    Phys.des.283 stran : barevné ilustrace, portrét ; 23 cm
    ISBN978-80-88244-04-2
    National bibl. num.cnb003049226
    NoteObálkový podnázev: propojení západní a východní medicíny, metabolická a hormonální rovnováha, pětielementové recepty
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Subj. Headings redukce tělesné hmotnosti * zdravý životní styl * racionální výživa
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect613 - Hygiena. Lidské zdraví
    UDC 615.874.24 , 613 , 613.2 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Redukční diety
    Document kindBOOKS
    Dej tělu šanci k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví
    Autorka – mikrobioložka a odbornice na výživu – podává vysvětlení funkčního metabolismu a návod, jak dosáhnout hormonální rovnováhy (jak jíst pro zdravou hormonální odezvu), která je základem trvalé štíhlosti a opravdového zdraví. Propojuje tradiční čínskou medicínu s poznatky moderní západní dietologie a biologie. Přináší zároveň nový způsob vaření, který je postavený na přípravě pokrmů s harmonizačním účinkem. Přes 60 originálních tzv. pětielementových receptů pokrývá všechna roční období, od snídaně po večeře, od polévek po dezerty. Nechybí ani základní recepty na domácí kváskový chléb, rostlinná mléka či zdravé domácí fermentované nápoje (kefíry) a postupy pro fermentaci obilnin a luštěnin. Zdroj anotace: Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně, příspěvková organizace
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.