Number of the records: 1  

Einführung in die Lebensmittelchemie

  1. book

    book


     Beythien, Adolf, 1867-1949 - Author
    4., völlig neubearbeitete Auflage - Dresden : Theodor Steinkopff, 1956 - 443 s. : tab.
      Heimann, Werner, - Author
     potravinářská chemie
     učebnice
    Call numberC 24.937
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 24.937   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementEinführung in die Lebensmittelchemie / A. Beythien, Werner Heimann
    Main entry-name Beythien, Adolf, 1867-1949 (Author)
    Edition statement4., völlig neubearbeitete Auflage
    Issue dataDresden : Theodor Steinkopff, 1956
    Phys.des.443 s. : tab.
    Note4. vydání upravil Werner Heimann
    Another responsib. Heimann, Werner, 1912-1985 (Author)
    Subj. Headings potravinářská chemie
    Form, Genre učebnice
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 663/664:54 , (075)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.