Number of the records: 1
Základy cukrovarnictví
book
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 - 314 s. : il. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Drachovská-Šimanová, Miroslava, - Author
cukrovarnictví
učebnice vysokých školCall number C 23.164/2 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Základy cukrovarnictví. 2. Díl, Výroba surového cukru a vedlejších produktů / M. Drachovská-Šimanová ... [et al.] Portion of title Výroba surového cukru a vedlejších produktů Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1957 (Práce) Phys.des. 314 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000726240 Edition Řada potravinářské literatury Note Opr.. 1750 výt.. Pozn. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Drachovská-Šimanová, Miroslava, 1918-1961 (Author)
Subj. Headings cukrovarnictví Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 664.1 , (075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1