Number of the records: 1  

Slavná vejce

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


    158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88409-73-1
    Apetit ;
     vaječná jídla  studená jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 419.823
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Slavná vejce
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.11.2024)C 419.823   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 419.823 a   

    Title statementSlavná vejce
    PublicationPraha : BurdaMedia Extra, s.r.o., [2024]
    Copyright notice date©2024
    Phys.des.158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88409-73-1
    National bibl. num.cnb003599708
    Edition Apetit (Burda) ; 41
    NoteObálkový podnázev: Od snídaně na vidličku po nebeský dezert. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings vaječná jídla * studená jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.4 , 641.84 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Slavná vejce
    V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.