Number of the records: 1
Kuchařská technologie
Řešátko, Jaroslav - Author
3., upr. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 283 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-7032-014-1
Jirsa, Václav, - Photographer Nodl, Ladislav, - Author
kuchařství jídla
kuchařské recepty příručkyCall number C 277.199 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Kuchařská technologie / Jaroslav Řešátko, Ladislav Nodl ; fot. Václav Jirsa Main entry-name Řešátko, Jaroslav (Author) Edition statement 3., upr. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1993 (Brno : Print) Phys.des. 283 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-7032-014-1 National bibl. num. cnb000077743 Note Vazba Romana Rotterová Another responsib. Jirsa, Václav, 1938- (Photographer)
Nodl, Ladislav, 1929-2008 (Author)
Subj. Headings kuchařství * jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641.55 , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kniha popisuje kuchařskou technologii a úpravu jídel ve velkých provozech. Kapitoly: Zbožíznalství a vhodné úpravy surovin, Skladovací podmínky a hygienické směrnice, Zdravá a správná výživa, Sestavování jídelních lístků a jídelníčků, gastronomická pravidla, Hlavní zásady kuchařské technologie, Srovnání technologie úpravy jídel v klasické, tradiční i moderní kuchyni a jejich ekonomika, Studená kuchyně, Teplé předkrmy, Polévky, Omáčky, Dresinky /zálivky/, ochucené máslo, Vybrané minutky se zvláštní úpravou, Národní kuchyně, Různé druhy úprav jídel pro bankety, rauty, recepce a jiné příležitosti, Slavnostní mísy, Speciální teplé a studené moučníky, Vybrané receptury rýchleho občerstvení, Vybavení kuchyní. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1