Number of the records: 1
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2008 - 159 s. : barev. il.
ISBN 978-80-249-1085-7
Štumpf, Eugen, - Translator
studená jídla masitá jídla
kuchařské receptyCall number B 49.079 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Paštiky a teriny / [z německého originálu ... přeložil Eugen Štumpf] Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2008 Phys.des. 159 s. : barev. il. ISBN 978-80-249-1085-7 National bibl. num. cnb001834262 Note Obsahuje rejstřík Original Pasteten und Terrinen Another responsib. Štumpf, Eugen, 1929-2014 (Translator)
Subj. Headings studená jídla * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , 641.84 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Paštiky a teriny se tradičně připravují z masa a podávají se studené. Kromě receptů z jehněčího, hovězího, vepřového či drůbeže vznikly moderní předpisy na rybí, zeleninové a sýrové paštiky. Jako dezert lze podávat i sladké ovocné, mražené a krémové fáše. Domácí paštiky jsou cosi zvláštního. Téměř 120 receptů nabízí lahůdky studené a teplé kuchyně, které jistě zařadíte na delikátní jídelníček. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1