Number of the records: 1  

Grilování a mnohem víc

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Hazebroek, Jeroen - Author
    Vydání první - 160 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 portrét ; 26 cm
    ISBN 978-80-249-3065-7
      Elenbaas, Leonard - Author   Van Luxemburg, Jana - Translator
     grilování  kamado grily  grilovaná jídla
     příručky  kuchařské recepty
    Call numberB 55.658
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Grilování a mnohem víc
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 55.658   

    Uniform title Hete kolen. Česky
    Title statementGrilování a mnohem víc / Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas ; z holandského originálu ... přeložila Jana van Luxemburg
    Main entry-name Hazebroek, Jeroen (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Ikar, 2016
    Phys.des.160 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 portrét ; 26 cm
    ISBN978-80-249-3065-7
    National bibl. num.cnb002772646
    NoteTerminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a rejstřík
    Another responsib. Elenbaas, Leonard (Author)
    Van Luxemburg, Jana (Translator)
    Subj. Headings grilování * kamado grily * grilovaná jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.526.3 , 641.542:641.526.3 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Grilování
    Document kindBOOKS
    Grilování a mnohem víc
    Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká „Big Green Egg“. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo šťavnatých mas, lahodných zapečených jídel a pizzy s křupavou kůrkou. S kamadem se kuchařem může stát opravdu každý! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.