Number of the records: 1  

Klenoty klasické evropské kuchyně

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
    Vyd. 2. - Praha : Prakul Production, 2014 - 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
    ISBN 978-80-87737-17-0
     evropská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberB 59.190
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    BranchPlaceInfoSignature
    Rožnov k vypůjčeníB 59.190 R   

    Title statementKlenoty klasické evropské kuchyně / Roman Vaněk
    Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author)
    Edition statementVyd. 2.
    Issue dataPraha : Prakul Production, 2014
    Phys.des.263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
    ISBN978-80-87737-17-0
    National bibl. num.cnb002648624
    NoteNa obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík
    Another responsib. Pražský kulinářský institut
    Subj. Headings evropská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.568(4) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Klenoty klasické evropské kuchyně
    Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí. A co nás těší nejvíce, našla časem své místo na téměř sto tisících poličkách vašich knihoven. Po letech jsme se rozhodli tuto „velkou“ kuchařskou publikaci převléci do úplně nových moderních šatů, které si zaslouží. S novou grafikou je uživatelsky přehlednější. Celou knihu jsme přepracovali. Zpřesnili jsme množství, váhy a míry surovin, u některých nabídli alternativy. Zohlednili jsme vaše během let získané připomínky. A to nejdůležitější-zásadně jsme zjednodušili postupy jednotlivých receptů tak, aby tyto přepracované Klenoty klasické kuchyně zvládl uvařit opravdu každý. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.