Number of the records: 1
Klenoty klasické evropské kuchyně
Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- - Author
Vyd. 2. - Praha : Prakul Production, 2014 - 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm
ISBN 978-80-87737-17-0
evropská jídla
kuchařské receptyCall number B 59.190 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Klenoty klasické evropské kuchyně / Roman Vaněk Main entry-name Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Author) Edition statement Vyd. 2. Issue data Praha : Prakul Production, 2014 Phys.des. 263 s. : il. (převážně barev.) ; 31 cm ISBN 978-80-87737-17-0 National bibl. num. cnb002648624 Note Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. Obsahuje rejstřík Another responsib. Pražský kulinářský institut
Subj. Headings evropská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(4) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět. Poprvé jsme „Klenoty“ vydali v roce 2013. Kniha se stala kuchařkou roku, bestsellerem a později evergreenem mezi kuchařskými knihami. Získala ocenění u nás i v zahraničí. A co nás těší nejvíce, našla časem své místo na téměř sto tisících poličkách vašich knihoven. Po letech jsme se rozhodli tuto „velkou“ kuchařskou publikaci převléci do úplně nových moderních šatů, které si zaslouží. S novou grafikou je uživatelsky přehlednější. Celou knihu jsme přepracovali. Zpřesnili jsme množství, váhy a míry surovin, u některých nabídli alternativy. Zohlednili jsme vaše během let získané připomínky. A to nejdůležitější-zásadně jsme zjednodušili postupy jednotlivých receptů tak, aby tyto přepracované Klenoty klasické kuchyně zvládl uvařit opravdu každý. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1