Number of the records: 1  

Kamna a krby

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Pehle, Tobias, 1960- - Author
    1. vyd. - Čestlice : Rebo, 2001 - 80 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN 80-7234-197-9
    Udělej si sám
      Jírová, Dagmar - Translator
     krby  kutilství  kachlová kamna
     příručky
    Call numberC 301.514
    Umístění 682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Kamna a krby
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 301.514   

    Title statementKamna a krby : stavba a připojení / Tobias Pehle ; [z německého originálu ... přeložila Dagmar Jírová]
    Main entry-name Pehle, Tobias, 1960- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataČestlice : Rebo, 2001
    Phys.des.80 s. : barev. il. ; 23 cm
    ISBN80-7234-197-9
    National bibl. num.cnb001009258
    Edition Udělej si sám (Rebo)
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    OriginalÖfen und Kamine aufbauen und anschließen
    Another responsib. Jírová, Dagmar (Translator)
    Subj. Headings krby * kutilství * kachlová kamna
    Form, Genre příručky
    Conspect683 - Železářství. Zámečnictví. Topná zařízení
    UDC 683.943 , 683.93 , 689 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru682/683 - Kovářství. Železářství. Zámečnictví. Kamnářství
    Document kindBOOKS
    Kamna a krby
    Publikace přináší rady, jak správně stavebně provést a technicky připojit kamna a krby v obytných interiérech. V úvodní kapitole je věnována pozornost výčtu jednotlivých typů a druhů kamen a krbů, jejich designu a technice. Další následující kapitoly se již zabývají plánováním, stavebními postupy a postupy pro jejich instalaci. Důležitou částí je oddíl věnovaný právním předpisům a technickým normám, upravujícím optimální standardy v příslušných projekčních, stavebních a technických oblastech. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.