Number of the records: 1  

Epistolae Heroides


  1.  Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. - Author
    Venetiis : Thomas de Blavis, 10.6.1485 - 1 sv. ; 2°
      Volscus, Antonius, - Commentator for written text   Ubertino da Crescentino, - Commentator for written text   Calderini, Domizio, - Commentator for written text - Printer
    Call number2BI 42
    BranchPlaceInfoSignature
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčně2BI 42   

    Title statementEpistolae Heroides / cum commento Antonii Volsci et Hubertini Clerici Crescentinatis. Sappho et Liber in Ibin, cum commento Domitii Calderini
    Main entry-name Ovidius, 43 př. Kr.-asi 18 po Kr. (Author)
    Issue dataVenetiis : Thomas de Blavis, 10.6.1485
    Phys.des.1 sv. ; 2°
    NoteSignet. Volná místa pro iniciálky
    CitationC, 4554 IGI 7085 ; Sajó-Soltész 2496 ; IDL 3471 ; IBP 4088 ; Voull(Bonn) 864 ; BMC V 596
    Ownership hist.Provenience:1. na před. přídeští bylo vepsáno věnovací distichon Václava z Rovného knihovně kaplanů v Českém Krumlově, polovice papíru zde utržena, 2. na fol. a1a oválné razítko Bischöfl. Bibliothek Kat. 34
    Binding inf.Bukové desky potažené z 3/5 hnědočervenou teletinou zdobenou slepotiskem (linkové rámování s úhlopříčkami a svislicí). Spony. Kůže poškozena. Na desku vepsán název, na hřbetě štítek s názvem (16. stol.), novodobý štítek se sign. Wa 7. Jako záševku použito notového rukopisu liturg. obsahu s interlineárními přípisky
    Another responsib. Volscus, Antonius, činný 15. století-16. století (Commentator for written text)
    Ubertino da Crescentino, asi 1405-1500 (Commentator for written text)
    Calderini, Domizio, 1446-1478 (Commentator for written text)
    Thomas de Blavis (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryItálie
    Languagelatina
    URLDigitalizovaný dokument https://retris.nkp.cz/zaznam.aspx?katkey=JVKCBFP&zaznamid=100011116
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.