Number of the records: 1  

Léto s Italem

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Ridi, Emanuele, 1974- - Author
    1. vyd. - Velké Přílepy : Olympia, 2012 - 261 s. : barev. il., 1 mapa, portréty ; 24 cm
    ISBN 978-80-7376-321-3 (váz.)
      Melkusová, Blanka - Author of introduction
     gastronomie  kuchařství  italská jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 350.080
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Léto s Italem
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.09.2024)C 350.080   

    Title statementLéto s Italem : kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou / [text Blanka Melkusová ; fotografie jídel Tomáš Mikule ; fotografie z natáčení Adam Sejk]
    Main entry-name Ridi, Emanuele, 1974- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataVelké Přílepy : Olympia, 2012
    Phys.des.261 s. : barev. il., 1 mapa, portréty ; 24 cm
    ISBN978-80-7376-321-3 (váz.)
    National bibl. num.cnb002427405
    NoteNa zadní s. obálky uvedeno: Prime time TV, Prima family
    Another responsib. Melkusová, Blanka (Author of introduction)
    Subj. Headings gastronomie - Itálie * kuchařství - Itálie * italská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641/642 , 641.568(450) , (450) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Document kindBOOKS
    Léto s Italem
    V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály. Emanuel vám naservíruje více než 93 receptů originálních italských receptů, nejen z natáčení pořadu „Léto s Italem“, a představí vyhlášené kuchaře, řezníky a nadšence do vaření. Jedno mají všichni společné: jídlo opravdu milují. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.