Number of the records: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Katz, Sandor Ellix, 1962- - Author
    1. vyd. - Praha : Grada, 2015 - 255 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-5214-3
     hygiena výživy  fermentace  fermentované potraviny  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 360.875
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Síla přírodní fermentace
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 15.11.2024)C 360.875   

    Title statementSíla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
    Main entry-name Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2015
    Phys.des.255 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-5214-3
    National bibl. num.cnb002650100
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    OriginalWild fermentation
    Subj. Headings hygiena výživy * fermentace * fermentované potraviny - terapeutické účinky * jídla
    Form, Genre populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.2 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 615.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Síla přírodní fermentace
    Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.