Number of the records: 1  

Kytky k jídlu v receptech i herbáři

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Vlková, Jana - Author
    Vydání první - 221 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN 978-80-907055-0-0
     jedlé plané rostliny  jedlé květy  americká jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 377.023
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 20.11.2024)C 377.023   

    Title statementKytky k jídlu v receptech i herbáři / napsala květožroutka Jana Vlková
    Spine TitleKytky k jídlu
    Main entry-name Vlková, Jana (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationPraha : Jana Vlková, [2018]
    Copyright notice date©2018
    Phys.des.221 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
    ISBN978-80-907055-0-0 Kč 449.00
    National bibl. num.cnb002965422
    NoteNázev z obálky. Obsahuje rejstřík
    Subj. Headings jedlé plané rostliny * jedlé květy * americká jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.3:613.26 , 581.46:641.8 , 641.568(73) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři
    Kytky k jídlu v receptech i herbáři přináší čtyřicet nových jedlých rostlin a stovku receptů na šedesáti fotografiích.Její členění na čtyři roční období kytkožrouta – brzké jako, pozdní jaro, horké léto a babí léto navazuje na první knihu. Nově je přidáno i období zimy s několika recepty z konzervovaných a sušených květin. Jako hosté se v knize objeví se svými recepty Radek Kašpárek, držitel michelinské hvězdy, Pavel Tvaroh, mistr míchaných drinků, Hana Rawlings královna dortů a Denisa Bartošová kouzelnice v oboru jedlých dárků. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.