Number of the records: 1
Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel
book
Dräger, Hans, 1903- - Author
Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 - 272 s : il.
potraviny živočišného původu maso mléčné výrobky vejce chlazení
příručkyCall number C 23.679 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Die Kaltekonservierung unserer tierischen Lebensmittel / von Hans Dräger Main entry-name Dräger, Hans, 1903- (Author) Issue data Leipzig : Fachbuchverlag, 1955 Phys.des. 272 s : il. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Subj. Headings potraviny živočišného původu * maso * mléčné výrobky * vejce * chlazení Form, Genre příručky Conspect 613 - Hygiena. Lidské zdraví UDC 613.286 , 637.4 , 637.1/.3 , 62-71 , 697.971 , 637.5 , 613.28 , 664:637 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1