Number of the records: 1
Obecná chemická technologie
1. vyd. - Praha : SNTL, 1962 - 454, [1] s. ; 8°
Řada potrav. lit.
Hampl, Bohuš, - AuthorTitle statement Obecná chemická technologie : Celost. učebnice : Určeno pro vys. školy chem. technologie i pro odb. školy. 3. [díl], Přehled potrav. a kvasného průmyslu / Zprac. kol. pod ved. B. Hampla ; Předml.: Rudolf Bretschneider Portion of title Přehled potrav. a kvasného průmyslu Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : SNTL, 1962 (Mír 1) Phys.des. 454, [1] s. ; 8° National bibl. num. cnb000613654 Edition Řada potravinářské literatury Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Note 2015 výt.. Přehledy lit.. Věcný rejstřík. S il. v textu Another responsib. Hampl, Bohuš, 1899-1975 (Author)
UDC 663/664(075.8) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Potravinářský průmysl přešel po osvobození od řemesla k vědecky řízené velkovýrobě. Na její úkoly připravuje, u nás poprvé, tato učebnice. Zabývá se enzymy, vitamíny, mikrobiologií, konzervací potravin, kvasným průmyslem, průmyslem sacharidů, technologií ovoce a zeleniny, mléka, tuků i masa. Zdroj anotace: NKPLoading…
Number of the records: 1