Number of the records: 1
Půlpánová, Alena - Author
Vyd. 2. - Hradec Králové : R plus, 2001 - 286 s. ; 28 cm
ISBN 80-902492-2-1
cukrářské výrobky cukrářské výrobky cukrářství potravinářská technologie
kuchařské receptyCall number B 43.675 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Cukrářská technologie / Alena Půlpánová Main entry-name Půlpánová, Alena (Author) Edition statement Vyd. 2. Issue data Hradec Králové : R plus, 2001 Phys.des. 286 s. ; 28 cm ISBN 80-902492-2-1 Kč 265,00 National bibl. num. cnb000889364 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Subj. Headings cukrářské výrobky * cukrářské výrobky * cukrářství * potravinářská technologie Form, Genre kuchařské recepty Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664 , 663.918.5 , 664.143 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy. Zdroj anotace: Zbozi.czLoading…
Number of the records: 1