Number of the records: 1  

Les Diapason d'or de novembre 1997

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    sound recording


    1 CD audio (48 min., 27 sek.) ; 12 cm
    Diapason d'Or
     sonáty  mše (hudba)  gregoriánský chorál  operní výňatky  duchovní hudba  písně  kompaktní disky
    Call numberHCD 3.765
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( hudební )k vypůjčeníHCD 3.765   

    Title statementLes Diapason d'or de novembre 1997: supplement au no 442 de Diapason comportant des extraits de
    Publication[France] : Diapason, [1997]
    Phys.des.1 CD audio (48 min., 27 sek.) ; 12 cm
    Edition Diapason d'Or
    NoteNázev z disku. CD obsahuje výběr z výňatků již vydaných instrumentálních a vokálních děl vydaných na různých. Příloha časopisu Diapason č. 442 / listopad 97
    ContentsSonate pour violon seul no 3 BWV 1005 (Fugue) / J. S. Bach (Hilary Hahn) -- Alleluya. Spiritus Sanctus procedens / Leonin (Cappella Amsterdam ; Red Byrd ; John Potter & Richard Wistreich) -- Messe de Minuit H 9 (Credo) / M.-A. Charpentier (Soli ; Les Musiciens du Louvre (Grenoble) ; Marc Minkowski) -- Sonate pour violon et piano op. 57 (Allegro ma non troppo) / Dvorak (Gil et Orli Shaham) -- Leonore (Duo Marzelline-Leonore) / Beethoven (Christiane Oelze ; Hillevi Martinpelto ; Orchestre Révolutionnaire et Romantique ; John Eliot Gardnier) -- In dulci jubilo (à 2, puis à 3, à 4) / anonyme (ca. 1460), puis Praetorius (Pomerium ; Alexander Blachly)
    Language noteZpíváno latinsky a německy
    NotePříloha časopisu Diapason no. 442 / novembre 97
    Supplement to Diapason - ISSN 0765-5983
    Form, Genre sonáty * mše (hudba) * gregoriánský chorál * operní výňatky * duchovní hudba * písně * kompaktní disky
    Conspect78 - Hudba
    UDC (0:82-14) , 784.3/.7 , 782.086 , 78.082.2 , 783.21 , 783.51 , 782 , 783 , (086.76)
    CountryFrancie
    Languagelatina ; němčina
    Document kindAudio documents
    Related item Diapason
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.