Number of the records: 1  

Senzorické hodnocení potravin


  1.  Jarošová, Alžběta, 1960- - Author
    Vyd. 1. - V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001 - 84 s.
    ISBN 80-7157-539-9
     analýza potravin  potraviny  senzorická analýza
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 27.942
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.942   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 27.942 v1   

    Title statementSenzorické hodnocení potravin / Alžbeta Jarošová
    Main entry-name Jarošová, Alžběta, 1960- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataV Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2001
    Phys.des.84 s.
    ISBN80-7157-539-9
    National bibl. num.cnb001028900
    NoteUrčeno pro posluchače AF
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Another responsib. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita (Publisher)
    Subj. Headings analýza potravin * potraviny * senzorická analýza
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    UDC 663/664
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Senzorické hodnocení potravin
    Senzorické hodnocení potravin
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.