Number of the records: 1
Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
Kadlec, Jaroslav - Author
1. vyd. - Olomouc : Bioinstitut, 2006 - 32 s. : il. ; 30 cm
ISBN 80-87080-03-3 (brož.)
Praktická příručka
Lačňák, Vladimír, - Author
potravinové právo biopotraviny kvalita potravin zpracování zemědělských produktů
informační publikaceCall number B 47.470 Umístění Title statement Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák Main entry-name Kadlec, Jaroslav (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Olomouc : Bioinstitut, 2006 Phys.des. 32 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-87080-03-3 (brož.) National bibl. num. cnb001702703 Edition Praktická příručka (Bioinstitut) Note Vydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců Another responsib. Lačňák, Vladimír, 1963- (Author)
Another responsib. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců (Other)
Subj. Headings potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů Form, Genre informační publikace Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 346.7:338.439 , 663/664:631.147 , 663/664-021.465 , 631.56 , (437.3) , (036) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1