Number of the records: 1  

Proč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso?

  1. article

    article


     Stupka, Petr, 1956- - Author
      Kubeš, Slavomír, - Photographer
    Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko)
     skopové maso  restaurace  kuchařské recepty
     České Budějovice (Česko)
     články
    Title statementProč v Čechách víc nejíme skopové a jehněčí maso? : uznávaný kuchař tentokrát vysvětluje, jak zdravé je jehněčí a skopové maso / Petr Stupka ; foto: Slavomír Kubeš, MAFRA
    Varying form of titleKuchařské putování s Petrem Stupkou
    Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author)
    Phys.des.il.
    NoteSeriál: Kuchařské putování s Petrem Stupkou. 1 fot.
    Another responsib. Kubeš, Slavomír, 1969- (Photographer)
    Source document Mladá fronta Dnes - Jihočeské vydání. -- ISSN 1210-1168. -- Roč. 24, č. 137 (13.06.2013).
    -- Jižní Čechy Dnes. -- S. B4.
    Subj. Headings Grand Hotel Zvon (České Budějovice, Česko) * skopové maso * restaurace - Česko * kuchařské recepty * České Budějovice (Česko)
    Form, Genre články
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (437.319) , 640.43 , 641.55:637.5'632/'638
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindARTICLES
    References - Source document
    Loading…
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.