Number of the records: 1  

Böhmische Küche

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Stupka, Petr, 1956- - Author
    1. Ausg. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.)
    VisitBohemiaGuide ;
      Eliášek, Jan, - Author
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    Call numberC 360.658
    Umístění
    Böhmische Küche
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.658 P   

    Title statementBöhmische Küche : Tradition, beliebte Speisen, Rezepte / [text Petr Stupka, Jan Eliášek ; Übersetzung Anna Tauc]
    Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author)
    Edition statement1. Ausg.
    Issue dataČeský Krumlov : MCU, 2014
    Phys.des.76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-120-1 (brož.)
    National bibl. num.cnb002647652
    Edition VisitBohemiaGuide ; 16
    NotePřeloženo z češtiny?. Název z obálky. Nad názvem: das Beste vom Besten. Na obálce uvedeno: neue Ausgabe
    Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
    Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12)
    CountryČesko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Böhmische Küche
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.