Number of the records: 1
Böhmische Küche
Stupka, Petr, 1956- - Author
1. Ausg. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.)
VisitBohemiaGuide ;
Eliášek, Jan, - Author
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 360.658 Umístění Title statement Böhmische Küche : Tradition, beliebte Speisen, Rezepte / [text Petr Stupka, Jan Eliášek ; Übersetzung Anna Tauc] Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Edition statement 1. Ausg. Issue data Český Krumlov : MCU, 2014 Phys.des. 76 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-120-1 (brož.) National bibl. num. cnb002647652 Edition VisitBohemiaGuide ; 16 Note Přeloženo z češtiny?. Název z obálky. Nad názvem: das Beste vom Besten. Na obálce uvedeno: neue Ausgabe Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12) Country Česko Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1