Number of the records: 1
156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
ISBN 978-80-87575-35-2
Apetit na cestách. Česko ;
česká jídla
kuchařské receptyCall number C 362.616 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Ubrousku, prostři se!, aneb, 112 jídel, která milujeme Portion of title 112 jídel, která milujeme Varying form of title Sto dvanáct jídel, která milujeme Publication Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2015] Copyright notice date ©2015 Phys.des. 156 stran : barevné ilustrace ; 25 cm ISBN 978-80-87575-35-2 National bibl. num. cnb002699403 Edition Apetit na cestách ; II Note Obsahuje rejstřík Subj. Headings česká jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(437.3) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice.Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, jak uspořádat vepřové hody klidně v malém bytě, naučíme vás jíst a zpracovávat sladkovodní ryby a zvěřinu, prozradíme recepty na oblíbená hospodská jídla, jako je třeba dršťková polévka, pečená vepřová žebra anebo koleno, naučíme vás péct hity z cukráren - poctivě a podle ověřených receptů a přidáme i recepty na takové poklady české kuchyně, jako jsou chodské koláče nebo frgály. Kniha o 160 stranách je rozdělena do 7 kapitol: Sváteční hody (masopust, zabijačka, posvícení, svatomartinské hody) Volání divočiny (recepty na zvěřinu) Pořádný úlovek (jak nejlépe upravit sladkovodní ryby) Ta naše hospoda (hospodská jídla: nakládaný hermelín, utopence, gulášovka, vepřové koleno…) Domácí cukrárna (božské zákusky z české cukrárny - větrník, rakvička, harlekýn…) Tak chutná domov (pečené kuře, kachna s nádivkou, řízky…) Rodinné stříbro (slavné české koláče + kváskový chléb) Publikace: Ubrousku, prostři se! aneb 112 jídel, která milujeme (Edice Apetit) - neuveden. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1