Number of the records: 1  

Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie

  1. book

    book


     Hirsch, Paul, 1885-1955 - Author
    Dresden : Th. Steinkopff, 1956 - 12, 94 s.
    Technische Fortschrittberichte ;
     potravinářská chemie  fermentace
     příručky
    Call numberC 26.444
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 26.444   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementFermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch
    Main entry-name Hirsch, Paul, 1885-1955 (Author)
    Issue dataDresden : Th. Steinkopff, 1956
    Phys.des.12, 94 s.
    Edition Technische Fortschrittberichte ; 57
    Subj. Headings potravinářská chemie * fermentace
    Form, Genre příručky
    Conspect663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    UDC 66.098:577.15 , 663/664:54 , (035)
    CountryNěmecko
    Languageněmčina
    Document kindBOOKS
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.