Number of the records: 1
Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie
book
Hirsch, Paul, 1885-1955 - Author
Dresden : Th. Steinkopff, 1956 - 12, 94 s.
Technische Fortschrittberichte ;
potravinářská chemie fermentace
příručkyCall number C 26.444 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Fermente in Rahmen der Lebensmittel-chemie / Paul Hirsch Main entry-name Hirsch, Paul, 1885-1955 (Author) Issue data Dresden : Th. Steinkopff, 1956 Phys.des. 12, 94 s. Edition Technische Fortschrittberichte ; 57 Subj. Headings potravinářská chemie * fermentace Form, Genre příručky Conspect 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin UDC 66.098:577.15 , 663/664:54 , (035) Country Německo Language němčina Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1