Number of the records: 1
Kuchařka naší vesnice
Hrubá, Marie - Author
Čtvrté, přepracované a doplněné vydání - 739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné)
Osvětová literatura
Raboch, František, - Author
vaření příprava jídel studená jídla teplá jídla polévky předkrmy cukroví stolování racionální výživa zelenina moučníky prostírání stolů vesnice
kuchařské recepty příručkyTitle statement Kuchařka naší vesnice / Marie Hrubá, František Raboch s kolektivem Main entry-name Hrubá, Marie (Author) Edition statement Čtvrté, přepracované a doplněné vydání Publication V Praze : Státní zemědělské nakladatelství, 1965 Phys.des. 739 stran, 46 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) National bibl. num. cnb000487256 Note K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a rejstřík Another responsib. Raboch, František, 1900-1984 (Author)
Subj. Headings vaření * příprava jídel * studená jídla * teplá jídla * polévky * předkrmy * cukroví * stolování * racionální výživa * zelenina * moučníky * prostírání stolů * vesnice Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55(083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS V novém vydání přihlížejí autoři k nejnovějším poznatkům o výživě a přípravě pokrmů, moderním formám prodeje potravin na venkově i k některým technickým zařízením, běžně používaným ve venkovských domácnostech, jako jsou mixéry, roboty a grily. Kromě receptů k úpravě nejrůznějších polévek, masa, zeleniny a moučníků jsou uvedeny ukázky předpisů z cizích kuchyní, pokrmy a nápoje pro zvláštní příležitosti i řada předpisů k přípravě cukroví. Nechybí ani poučení o zásadách správné výživy, prostírání a stolování. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1