Number of the records: 1
Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti
Kott, Vladimír, 1910- - Author
1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 - 266 s. : il. ; 19 cm
ISBN (Brož.)
Rostlinná výroba
konzervování ovoce konzervování zeleniny konzervování hub zmrazování potravin
příručkyCall number C 208.158 Umístění Údaje o názvu Zavařujeme a zmrazujeme v domácnosti : (ovoce, zeleninu, houby) / Vladimír Kott Záhlaví-jméno Kott, Vladimír, 1910- (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977 Fyz.popis 266 s. : il. ; 19 cm ISBN (Brož.) Číslo nár. bibl. cnb000460895 Edice Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování hub * zmrazování potravin Forma, žánr příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.437 , 664.8.037.5 , 641.4:635.1/.8 , 641.4:634.1/.8 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Praktická příručka využívá jak starší osvědčené způsoby zavařování, tak i nejnovější poznatky moderní konzervace, při níž zůstávají v maximální míře zachovány původní hodnoty. Popisuje výrobu kompotů, džemů, marmelád, rosolů,povidel, sirupů a moštů, zmrazování ovoce, konzervování zeleniny, hub aj. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1