Number of the records: 1
Vaříme zdravě při překyselení organizmu
Kührer, Irene, 1960- - Author
České vyd. 1. - Praha : Jan Vašut, 2005, c2006 - 128 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 80-7236-346-8
Fischer, Elisabeth - Author
acidóza dietní jídla
kuchařské receptyCall number C 324.098 Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Title statement Vaříme zdravě při překyselení organizmu : jak jíst chutně a vyváženě / autorky Irene Kührer, Elisabeth Fischer Spine Title Překyselení organizmu Main entry-name Kührer, Irene, 1960- (Author) Edition statement České vyd. 1. Issue data Praha : Jan Vašut, 2005, c2006 Phys.des. 128 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 80-7236-346-8 National bibl. num. cnb001696459 Note Na obálce uvedeno chybně příjmení autorky Elisabeth Fisher. Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Original Gesund essen - Säure-Basen-Kochbuch Another responsib. Fischer, Elisabeth (Author)
Subj. Headings acidóza * dietní jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 616.152.11 , 641.563 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety Document kind BOOKS Cítíte se často nemocní nebo vyčerpaní? Váš imunitní systém ochabuje? Zkontrolujte si kvůli svému zdraví kyseliny a zásady. Vyrovnané hospodaření s kyselinami a zásadami vám dopomůže k vitalitě a dobrému zdraví a předchází nemocem jako je vysoký krevní tlak a osteoporóza. správná kombinace potravin nepřinese jen kyseliny a zásady, nýbrž je přivede i do žádoucí rovnováhy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1