Number of the records: 1
Holub, Karel, 1946- - Author
Vyd. 1. - Praha : Ars Bohemica, 1997 - 193 s. : il. ; 27 cm
ISBN 80-902381-0-6 (váz.)
Burian, Jiří, - Author Rodovský z Hustiřan, Bavor, - Author
Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612
jídla česká jídla gastronomie gastronomie
monografie kuchařské receptyCall number B 48.968 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Prostřené stoly v době císaře Rudolfa II. / Karel Holub, Jiří Burian a Česká kuchařka alchymisty rytíře Bavora mladšího Rodovského z Hustiřan z roku 1591 Main entry-name Holub, Karel, 1946- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ars Bohemica, 1997 Phys.des. 193 s. : il. ; 27 cm ISBN 80-902381-0-6 (váz.) National bibl. num. cnb000216366 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Burian, Jiří, 1935-1999 (Author)
Rodovský z Hustiřan, Bavor, asi 1526-1592. Kuchařství to jest: knížka o rozličných Krmích, kterak se užitečně s chutí strojiti mají ... (Author)
Subj. Headings Rudolf II. Habsburský, římskoněmecký císař, 1552-1612 * jídla * česká jídla - 16.-17. století * gastronomie - Česko * gastronomie - dějiny Form, Genre monografie * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , (437.3) , 641.55 , 641.568(437.3) , (048.8) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Publikace rekapituluje vývoj společenské etikety v 16. století a ve druhé části reprintuje Českou kuchařku z téže doby. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBULoading…
Number of the records: 1