Number of the records: 1
Food & beverage management
Zimáková, Blanka, 1956- - Author
Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] - Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 146 s. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-86578-74-3
společné stravování stravovací zařízení management
učebnice vysokých školCall number S 32.883 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Title statement Food & beverage management / Blanka Zimáková Varying form of title Food and beverage management Main entry-name Zimáková, Blanka, 1956- (Author) Edition statement Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] Issue data Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Phys.des. 146 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-74-3 National bibl. num. cnb001792178 Note Český text. S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006). Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Určeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8 Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Subj. Headings společné stravování * stravovací zařízení * management Form, Genre učebnice vysokých škol Conspect 640.4 - Hotelnictví. Stravování 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice UDC 640.4/.5 , 005 , (075.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Document kind BOOKS Cílem předmětu je seznámit studenty s organizací a zabezpečením stravovacích služeb v provozovnách společného stravování, s jednotlivými středisky poskytujícími gastronomické služby, jejich vybavením a nabídkou sortimentu Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1