Number of the records: 1  

Food & beverage management

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Zimáková, Blanka, 1956- - Author
    Vyd. 2. [i.e. vyd. 3.?] - Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 - 146 s. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-86578-74-3
     společné stravování  stravovací zařízení  management
     učebnice vysokých škol
    Call numberS 32.883
    Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníS 32.883   

    Title statementFood & beverage management / Blanka Zimáková
    Varying form of titleFood and beverage management
    Main entry-name Zimáková, Blanka, 1956- (Author)
    Edition statementVyd. 2. [i.e. vyd. 3.?]
    Issue dataPraha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007
    Phys.des.146 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-86578-74-3
    National bibl. num.cnb001792178
    NoteČeský text. S největší pravděpodobností jde o 3. vyd. (2. vyd. v r. 2006). Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. 500 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno pro bakalářské studium na VŠH v Praze 8
    Another responsib. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
    Subj. Headings společné stravování * stravovací zařízení * management
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect640.4 - Hotelnictví. Stravování
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 640.4/.5 , 005 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru640 - Hotelnictví. Veřejné stravování
    Document kindBOOKS
    Food & beverage management
    Food & beverage management
    Cílem předmětu je seznámit studenty s organizací a zabezpečením stravovacích služeb v provozovnách společného stravování, s jednotlivými středisky poskytujícími gastronomické služby, jejich vybavením a nabídkou sortimentu Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.