Number of the records: 1
Příhoda, Josef, 1938- - Author
Vyd. 1. - Praha : Pekař a cukrář, 2003 - 363 s. : il. ; 21 cm
ISBN 80-902922-1-6 (váz.)
Knižnice Pekaře a cukráře ;
Novotná, Dana - Author Humpolíková, Pavla, - Author
potravinářská technologie pekařství
příručkyCall number C 338.731 Umístění 664 - Potravinářství Title statement Základy pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná Main entry-name Příhoda, Josef, 1938- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Pekař a cukrář, 2003 Phys.des. 363 s. : il. ; 21 cm ISBN 80-902922-1-6 (váz.) National bibl. num. cnb001302351 Edition Knižnice Pekaře a cukráře ; 6 Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografie a rejstřík Another responsib. Novotná, Dana (Author)
Humpolíková, Pavla, 1957- (Author)
Subj. Headings potravinářská technologie * pekařství Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.6 , 663/664 , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Document kind BOOKS Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad a zmrazovacích postupů v pekárenské technologii. Publikace je určena širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogLoading…
Number of the records: 1