Number of the records: 1
Hobday, Cara - Author
Vyd. 1. - Praha : Ikar, 2011 - 176 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN 978-80-249-1543-2 (váz.)
Denbury, Jo - Author White, Rob, - Photographer
příprava jídel aranžování jídel
příručky obrazové publikaceCall number C 345.339 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů, přehled téměř 80 technik / Cara Hobdayová, Jo Denburyová ; fotografie Rob White ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Svobodová] Portion of title Současné trendy aranžování pokrmů Main entry-name Hobday, Cara (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Praha : Ikar, 2011 Phys.des. 176 s. : barev. il. ; 21 cm ISBN 978-80-249-1543-2 (váz.) National bibl. num. cnb002173536 Note Obsahuje rejstřík Original Food presenting secrets Another responsib. Denbury, Jo (Author)
White, Rob, 1964- (Photographer)
Subj. Headings příprava jídel * aranžování jídel Form, Genre příručky * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55 , 641.55-025.12 , (035) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1