Number of the records: 1  

Všeobecná epizootologie

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Kouba, Václav, 1929- - Author
    1. vyd. - Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1972 - 587, [12] s. : grafy, il., tab. ; 8°
    Živočišná výroba
      Vrtiak, Otto Jaroslav, - Author   Dražan, Jaroslav, - Author
     epizootologie
     učebnice vysokých škol
    Call numberC 86.002
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 86.002   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVšeobecná epizootologie : [učebnice pro. vys. školy veter.] / Václav Kouba, Jaroslav Dražan, Jaroslav Otto Vrtiak
    Main entry-name Kouba, Václav, 1929- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní zemědělské nakladatelství, 1972 (Mír 3)
    Phys.des.587, [12] s. : grafy, il., tab. ; 8°
    National bibl. num.cnb000438117
    Edition Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
    Note2000 výt.. Česko-slov. a slovensko-čes. slovníček. Obsahuje rejstřík. S fot. v textu. Vazba Karel Šafář
    Another responsib. Vrtiak, Otto Jaroslav, 1924-2001 (Author)
    Dražan, Jaroslav, 1921-2009 (Author)
    Subj. Headings epizootologie
    Form, Genre učebnice vysokých škol
    Conspect636.09 - Veterinární lékařství
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    UDC 636.09:616-036.22 , (075.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Učebnice věnovaná obecné části epizootologie - nové vědecké disciplíny, zabývající se hromadnými jevy kolektivního zdraví a nemocnosti zvířat. V první polovině knihy se pojednává o etiologických agens, o makroorganismu zvířete jako hostiteli, o vlivech vnějšího prostředí a zejména pak animální populaci a o vlastním epizootickém procesu. Druhá polovina knihy je věnována vlastním pracovním metodám, jako diagnostice, analýze epizootické situace,protiepizootickým opatřením. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.