Number of the records: 1  

Speciality české, moravské a slovenské kuchyně


  1.  Nestával, Antonín, 1922-1985 - Author
    4. vyd. - Praha : Merkur, 1971 - 54 s.
      Havlíková, Jaroslava - Author
    Call numberC 76.142
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 76.142   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementSpeciality české, moravské a slovenské kuchyně / Antonín Nestával, Jaroslava Havlíková
    Main entry-name Nestával, Antonín, 1922-1985 (Author)
    Edition statement4. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1971
    Phys.des.54 s.
    National bibl. num.cnb000495687
    Another responsib. Havlíková, Jaroslava (Author)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.