Number of the records: 1
Staročeská myslivecká kuchyně
Rozmarová, Olga Růžena - Author
V Praze-Podlesí : Dauphin, 2013 - 381 s. : il. ; 22 cm
ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.)
Sporáček ;
Ballík, Milan, - Author of introduction
zvěřinová jídla rybí jídla
kuchařské receptyCall number C 354.689 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Staročeská myslivecká kuchyně : sbírka nejlepších předpisů pro kuchyňskou úpravu veškerých druhů zvěřiny, masa, ryb, raků, žab, hlemýžďů, jakož i hub a lesního ovoce / sestavila, upravila a ženám našich českých lovců a lesníků věnuje Růžena Záborská ; [předmluvou a vysvětlivkami vybavil Milan Ballík] Cover Title Myslivecká kuchyně - staročeská Main entry-name Rozmarová, Olga Růžena (Author) Issue data V Praze-Podlesí : Dauphin, 2013 Phys.des. 381 s. : il. ; 22 cm ISBN 978-80-7272-458-1 (váz.) National bibl. num. cnb002534757 Edition Sporáček ; 6 Note Podle původního vydání z roku 1911. Ilustrace převzaty z historických knih zoologických i rostlinopisných. Obsahuje rejstřík. Terminologický slovník Another responsib. Ballík, Milan, 1951- (Author of introduction)
Subj. Headings zvěřinová jídla * rybí jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.56 , 641.55:637.55 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu staročeských receptů jak chutnou krmi z darů našich hvozdů připraviti. Zdroj anotace: Zbozi.czLoading…
Number of the records: 1