Number of the records: 1  

Drůbeží speciality


  1.  Houžvička, Alois - Author
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 124 s. : il. ; 8°
     drůbeží maso  masitá jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 72.177
    Umístění
    Drůbeží speciality
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 72.177   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementDrůbeží speciality / Alois Houžvička
    Main entry-name Houžvička, Alois (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1969
    Phys.des.124 s. : il. ; 8°
    National bibl. num.cnb000452153
    Subj. Headings drůbeží maso * masitá jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.55:637.5 , 637.54:636.5 , 641.55:636.5 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Drůbeží speciality
    Praktická příručka obsahuje pokyny k úpravě drůbeže méně obvyklými způsoby. Uvádí řadu studených jídel, polévek a specialit z kuřat, kapounů, slepic, hus, kachen, krocanů, holubů, perliček a drobů z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.