Number of the records: 1
Drůbeží speciality
Houžvička, Alois - Author
1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 124 s. : il. ; 8°
drůbeží maso masitá jídla
kuchařské receptyCall number C 72.177 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Drůbeží speciality / Alois Houžvička Main entry-name Houžvička, Alois (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Merkur, 1969 Phys.des. 124 s. : il. ; 8° National bibl. num. cnb000452153 Subj. Headings drůbeží maso * masitá jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:637.5 , 637.54:636.5 , 641.55:636.5 , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Praktická příručka obsahuje pokyny k úpravě drůbeže méně obvyklými způsoby. Uvádí řadu studených jídel, polévek a specialit z kuřat, kapounů, slepic, hus, kachen, krocanů, holubů, perliček a drobů z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1