Number of the records: 1  

PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata; selectis THESIBUS Proposita, expositáque

  1. book

    book


     Senftleben, Johann, 1648-1693 - Author
    Pragae : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Coll: Soc: JESU ad S. Clementem, 1702 - [2], 529[i.e. 429], [5] s. ; 12°
    Title statementPHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata; selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS SECUNDUS denuo recusus / Per P. JOANNEM SENFTLEBEN e Societate JESU In Vniversitate Carolo-Ferdinandea Pragensi Quondam Philosophiae, ac demum Theologiae Doctorem, Professorémque Ordinarium & Publicum
    Main entry-name Senftleben, Johann, 1648-1693 (Author)
    Issue dataPragae : Typis Universitatis Carolo-Ferdinandeae in Coll: Soc: JESU ad S. Clementem, 1702
    Phys.des.[2], 529[i.e. 429], [5] s. ; 12°
    Note"Cum Privilegio Sacrae Caesareae Regiaeq[ue] Majestatis.". Rok vydání římsklými číslicemi: "Anno M. DCC. II.". Chybné stránkování: strana 287 je omylem očíslována jako 387, 288 jako 388 atd.. Impresum na titulní straně pod linkou z ozdůbek. Vlys, rámovaná konturovaná iniciála M na ozdobném pozadí, ornamentální pás, linky z ozdůbek, koncové viněty, ozdůbky na konci textu, ozdůbky a závorky u čísla strany 1 v záhlaví, živá záhlaví, signatury, kustody
    Another responsib. Jezuitská tiskárna (Praha, Česko) (Printer)
    Přívazek k Senftleben, Johann. PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata, selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS PRIMUS denuo recusus
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky. Vzácná a pozoruhodná díla
    CountryČesko
    Languagelatina
    Document kindRare books
    References (1) - Rare books
    Přívazek k Senftleben, Johann PHILOSOPHIA ARISTOTELICA Commentarijs Doctorum Societ: JESU illustrata, selectis THESIBUS Proposita, expositáque. TOMULUS PRIMUS denuo recusus
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.