Number of the records: 1  

Božský cheesecake

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Miles, Hannah - Author
    [Praha] : Slovart, c2014 - 144 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-7391-812-5 (váz.)
      Painter, Steve - Photographer
     moučníky  tvarohová jídla
     kuchařské recepty
    Call numberC 357.337
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Božský cheesecake
    BranchPlaceInfoSignature
    Vltava k vypůjčeníC 357.337 Va   

    Title statementBožský cheesecake / Hannah Milesová ; fotografie Steve Painter ; [překlad Dagmar Eisenmannová]
    Main entry-name Miles, Hannah (Author)
    Issue data[Praha] : Slovart, c2014
    Phys.des.144 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-7391-812-5 (váz.)
    National bibl. num.cnb002589792
    NotePřeloženo z angličtiny
    Another responsib. Painter, Steve (Photographer)
    Subj. Headings moučníky * tvarohová jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85 , 641.55:637.356.2 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    Božský cheesecake
    Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů - určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.