Number of the records: 1
Coria, Federico - Author
Praha : Pragma, 2014 - 289 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) :
Moriondo, Claudia - Author Mornadi, Eli - Author
sýry výroba sýrů
přehledyCall number C 358.139 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Title statement Italské sýry = [Formaggi Italiani] : poznejte ochutnejte a objevte 100 italských sýrů / Federico Coria, Claudia Moriondo, Eli Mornadi ; [z italského originálu ... přeložila Michaela Líčeníková] Par.title Formaggi Italiani Main entry-name Coria, Federico (Author) Issue data Praha : Pragma, 2014 Phys.des. 289 s. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-7349-402-5 (brož.) : 380.00 Kč National bibl. num. cnb002603834 Note Terminologický slovníček Original Formaggi Italiani Another responsib. Moriondo, Claudia (Author)
Mornadi, Eli (Author)
Subj. Headings sýry - Itálie * výroba sýrů - Itálie Form, Genre přehledy Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.3 , (450) , (048.8) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Document kind BOOKS Kategorie sýrů, konzervace a stolování, pokyny pro výběr a degustaci v obchodě. Deset ochutnávek jednotlivých produktů hodících se k různým příležitostem – chuťové vlastnosti, vhodná příloha, víno a jiné nápoje. Přehled jednotlivých druhů sýrů, některé jsou velmi vzácné, jiné velmi rozšířené. Poslední část knihy uvádí nejdříve obecné pokyny o zpracování italského sýra v tradičních pokrmech, následuje 33 předpisů na přípravu jídel od šéfkuchaře Chicco Coria – předkrmy, hlavní jídla a dezerty. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1