Number of the records: 1  

Receptury jídel pro závodní stravování

  1. book

    book


     Houžvička, Alois - Author
    2., upr. a dopln. vyd. - Praha : Merkur, 1968 - 621 s.
      Píchová, Jarmila - Author
    Call numberC 67.837
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 67.837   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementReceptury jídel pro závodní stravování / Alois Houžvička, Jarmila Píchová
    Main entry-name Houžvička, Alois (Author)
    Edition statement2., upr. a dopln. vyd.
    Issue dataPraha : Merkur, 1968
    Phys.des.621 s.
    National bibl. num.cnb000424507
    Another responsib. Píchová, Jarmila (Author)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Úplný výčet předpisů a rozpočtů pokrmů pro závodní stravování je určen pracovníkům závodních jídelen. Proti předešlému vydání byly některé předpisy přidány (přesnídávkové polévky) , změněny (zvýšení dávek brambor, dávek tuku na smažení) nebo vypuštěny (jídla málokdy připravovaná). Úvodní část přináší tabulky ztrát a odpadů vzniklých čištěním, zvýšení váhy potravin vařením, průměrných vah porcí masa po upravení a vhodných záměn surovin. Následují předpisy na polévky, masitá jídla, omáčky, zeleninová, vaječná, bramborová, luštěninová, moučná a houbová jídla, na výrobky studené kuchyně a na nápoje. Každý předpis obsahuje přesný rozpočet na 100 jídel, váhu 1 porce a podrobný výrobní postup.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.