Number of the records: 1
Česká kuchyně
Stupka, Petr, 1956- - Author
Vyd. 1. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-264-2
Eliášek, Jan, - Author
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptyCall number C 360.531 Umístění Title statement Česká kuchyně : tradice, zvyklosti, oblíbená jídla, recepty / [text Petr Stupka, Jan Eliášek] Main entry-name Stupka, Petr, 1956- (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Český Krumlov : MCU, 2014 Phys.des. 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-264-2 National bibl. num. cnb002627769 Note Název z obálky Another responsib. Eliášek, Jan, 1971- (Author)
Subj. Headings gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Form, Genre informační publikace * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1