Number of the records: 1
Bellersen Quirini, Cosima, 1960- - Author
První vydání - 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-247-5634-9
Bílková, Jana, - Translator
fermentované potraviny fermentace
kuchařské receptyCall number C 364.578 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Fermentieren das Rezeptbuch. Česky Title statement Fermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková Main entry-name Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada, 2015 Phys.des. 126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-247-5634-9 National bibl. num. cnb002727447 Note Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Another responsib. Bílková, Jana, 1977- (Translator)
Subj. Headings fermentované potraviny * fermentace Form, Genre kuchařské recepty Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 663/664.098 , 66.098:577.15 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1