Number of the records: 1
Weinstein, Norman - Author
1. české vydání - 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm
ISBN 978-80-247-5276-1
Thomas, Mark - Photographer Podzimek, Jan, - Translator
kuchařství příprava jídel krájení nože
příručky obrazové publikaceCall number C 365.377 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Mastering knife skills. Česky Title statement Krájím, krájíš, krájíme... : nůž v kuchyni a jak na to / Norman Weinstein ; fotografie: Mark Thomas ; překlad: Jan Podzimek Main entry-name Weinstein, Norman (Author) Edition statement 1. české vydání Publication Praha : Grada Publishing, 2015 Phys.des. 223 stran : barevné ilustrace, fotografie ; 23 x 25 cm ISBN 978-80-247-5276-1 National bibl. num. cnb002756857 Note Přeloženo z angličtiny? Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Another responsib. Thomas, Mark (Photographer)
Podzimek, Jan, 1984- (Translator)
Subj. Headings kuchařství * příprava jídel * krájení * nože Form, Genre příručky * obrazové publikace Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Ať vaříte doma pro radost, nebo se vaření věnujete profesionálně, potřebujete vědět, jak optimálně zacházet s kuchyňským nožem. Jeho správné držení, broušení a používání vám nejen umožní bezpečnější práci, ale také ji zrychlí a zefektivní. Budete-li krok za krokem sledovat tyto komplexní a snadno srozumitelné instrukce spolu s jednoduchým a přehledným obrazovým doprovodem, naučíte se, jak správně krájet zeleninu, vykosťovat drůbež, filetovat ryby a mnoho dalších užitečných věcí… Kniha obsahuje desítky podobných technik a je světovým bestsellerem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1