Number of the records: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. View book information on page www.obalkyknih.cz

    book


     Gabrovská, Dana - Author
    1. vydání - 50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN 978-80-88019-07-7
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
      Hálová, Ilona - Author   Chrpová, Diana - Author   Ouhrabková, Jarmila - Author   Sluková, Marcela - Author   Vavreinová, Slavomíra, - Author   Faměra, Oldřich - Author   Kohout, Pavel, - Author   Pánek, Jan, - Author   Skřivan, Pavel - Author
     obilniny  obilná jídla  lepek  racionální výživa
     studie
    Call numberB 55.468
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Obiloviny v lidské výživě
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníB 55.468   

    Title statementObiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku / Dana Gabrovská, Ilona Hálová, Diana Chrpová, Jarmila Ouhrabková, Marcela Sluková, Slavomíra Vavreinová, Oldřich Faměra, Pavel Kohout, Jan Pánek, Pavel Skřivan
    Varying form of titleObiloviny v lidské výživě 2015
    Main entry-name Gabrovská, Dana (Author)
    Edition statement1. vydání
    PublicationPraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015
    Phys.des.50 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-88019-07-7
    Edition Publikace České technologické platformy pro potraviny
    NoteNázev z obálky
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Another responsib. Hálová, Ilona (Author)
    Chrpová, Diana (Author)
    Ouhrabková, Jarmila (Author)
    Sluková, Marcela (Author)
    Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Author)
    Faměra, Oldřich (Author)
    Kohout, Pavel, 1962- (Author)
    Pánek, Jan, 1955- (Author)
    Skřivan, Pavel (Author)
    Another responsib. Česká technologická platforma pro potraviny (Publisher)
    Subj. Headings obilniny * obilná jídla * lepek * racionální výživa
    Form, Genre studie
    Conspect633 - Rostlinná výroba
    UDC 613.2 , 633.1 , 641.55:633.1 , 664.236 , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Document kindBOOKS
    Obiloviny v lidské výživě
    Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.