Number of the records: 1
Taylor, Genevieve - Author
Vydání první - 143 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN 978-80-249-2787-9
Schubertová, Markéta, - Translator
luštěninová jídla
kuchařské receptyCall number C 365.624 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Bean cuisine. Česky Title statement Luštěniny: 100 neodolatelných receptů pro milovníky fazolí, čočky a cizrny / Genevieve Taylorová ; z anglického originálu Bean cuisine přeložila Markéta Schubertová Main entry-name Taylor, Genevieve (Author) Edition statement Vydání první Publication Praha : Ikar, 2016 Phys.des. 143 stran : ilustrace ; 24 cm ISBN 978-80-249-2787-9 National bibl. num. cnb002686792 Note Obsahuje rejstřík Another responsib. Schubertová, Markéta, 1970- (Translator)
Subj. Headings luštěninová jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.55:635.65 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Luštěniny jsou zdravé, chutné, nízkotučné, obsahují velké množství vlákniny, mají nízký glykemický index, a přesto je málo konzumujeme. 100 nových pokrmů pro snídani, oběd, večeři nebo svačinu potěší každý jazýček a vyhoví všem dietám. Jídla jsou pečlivě sestavená, neobvykle připravená s lahodnými přísadami. Fazole, čočka i cizrna mají schopnost přijímat chutě bylinek a koření, proto vaření s nimi není jednotvárné. Luštěniny nejsou výsadní potravinou veganů a vegetariánů, v knize najdete řadu vynikajících receptů, které obsahují maso. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1