Number of the records: 1
Sýry a příprava sýrových jídel
Kněz, Václav - Author
3. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 - 129, [2] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
Sedláčková, Hana, - Author
sýry výroba sýrů sýrová jídla
příručkyCall number C 34.580 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Sýry a příprava sýrových jídel : určeno pracovníkům v jídelnách pro společné stravování, zaměstnancům v distribuci potravin a učební pomůcka pro školy společného stravování a zdravot. školy / [autoři:] Václav Kněz, Hana Pačová Main entry-name Kněz, Václav (Author) Edition statement 3. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959 (Mír 01) Phys.des. 129, [2] s. ; 8° National bibl. num. cnb000685055 Edition Řada potravinářské literatury Note Přehl. lit.. Věcný rejstřík. S fot. a obr. v textu. 13200 výt. Another responsib. Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Author)
Subj. Headings sýry * výroba sýrů * sýrová jídla Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 641.55:637.3 , 637.3 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Uvádí stručný popis výroby sýrů a jejich význam ve výživě, informuje zaměstnance v distribuci o skladování i prodeji a seznamuje s přípravou pokrmů, předkrmů a zákusků z různých druhu sýrů u nás vyráběných. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRLoading…
Number of the records: 1