Number of the records: 1  

Technologie zahušťování a sušení mléka

  1. book

    book


     Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Author
    1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 - 247, [1] s. ; 8°
    Řada potravinářské literatury
     zpracování mléka
     příručky
    Call numberC 31.558
    Umístění
    BranchPlaceInfoSignature
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 31.558   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementTechnologie zahušťování a sušení mléka : určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu a pro odb. mlékárenské školy a záv. školy práce / [autor:] Josef Vavroušek
    Main entry-name Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 (Rudé právo)
    Phys.des.247, [1] s. ; 8°
    National bibl. num.cnb000682693
    Edition Řada potravinářské literatury
    Note1700 výt.. Věcný rejstřík. Pozn.. S fot., il. a grafy v textu
    Subj. Headings zpracování mléka
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.13 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Popis výrobního postupu zahušťování a sušení mléka, smetany, podmáslí a syrovátky. Zvláštní kapitoly pojednávají o vlastnostech a výběru mléka, o provozní a technické kontrole mlékárenské výroby apod.
    Loading…

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.