Number of the records: 1
Technologie zahušťování a sušení mléka
book
Vavroušek, Josef, 1914-1974 - Author
1. vyd. - Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 - 247, [1] s. ; 8°
Řada potravinářské literatury
zpracování mléka
příručkyCall number C 31.558 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Technologie zahušťování a sušení mléka : určeno zaměstnancům v mlékárenském průmyslu a pro odb. mlékárenské školy a záv. školy práce / [autor:] Josef Vavroušek Main entry-name Vavroušek, Josef, 1914-1974 (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1958 (Rudé právo) Phys.des. 247, [1] s. ; 8° National bibl. num. cnb000682693 Edition Řada potravinářské literatury Note 1700 výt.. Věcný rejstřík. Pozn.. S fot., il. a grafy v textu Subj. Headings zpracování mléka Form, Genre příručky Conspect 637 - Živočišné produkty UDC 637.13 , (035) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Popis výrobního postupu zahušťování a sušení mléka, smetany, podmáslí a syrovátky. Zvláštní kapitoly pojednávají o vlastnostech a výběru mléka, o provozní a technické kontrole mlékárenské výroby apod.Loading…
Number of the records: 1