Number of the records: 1
Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov
book
Heiss, Rudolf - Author
Moskva : Piščepromizdat, 1957 - 246 s. : il.
konzervování ovoce konzervování zeleniny konzervování potravin
příručkyCall number C 30.198 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Novoje v technologii konservirovanija ovoščej i plodov / R. CHEJS Main entry-name Heiss, Rudolf (Author) Issue data Moskva : Piščepromizdat, 1957 Phys.des. 246 s. : il. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Original Fortschritte in der Technologie des Konservierens von Gemüse und Obst Subj. Headings konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin Form, Genre příručky Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.8/.9 , 664.83/.84 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , (035) , 664.8 Country Rusko Language ruština Document kind BOOKS Loading…
Number of the records: 1