Number of the records: 1
Zázrak jménem zázvor
První vydání - 165 stran ; 20 cm
ISBN 978-80-8100-505-3
Garcíová, Sylva - Translator
zázvor (rostlina) zázvor (rostlina) detoxikace organismu redukce tělesné hmotnosti jídla nápoje
příručky kuchařské receptyCall number C 373.967 Umístění 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína Main entry-title Udivitel'nyje svojstva imbirja. Česky Title statement Zázrak jménem zázvor / kolektiv autorů Edition statement První vydání Publication Bratislava : Eugenika, 2017 Phys.des. 165 stran ; 20 cm ISBN 978-80-8100-505-3 Note Z ruštiny přeložila Sylva Garcíová. Obálkový podnázev: Účinnější než ženšen a česnek, očista těla pomocí zázvoru, snížení hladiny cholesterolu, očista nervové a emocionální sféry, hubneme se zázvorem, recepty, rady, užitečné informace Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografické odkazy Another responsib. Garcíová, Sylva (Translator)
Subj. Headings zázvor (rostlina) * zázvor (rostlina) - terapeutické účinky * detoxikace organismu * redukce tělesné hmotnosti * jídla * nápoje Form, Genre příručky * kuchařské recepty Conspect 615.8 - Fyzioterapie. Psychoterapie. Alternativní lékařství UDC 582.548.27 , 615.8 , 615.874.24 , 615.8:615.279 , 641.55 , 641.87 , (083.12) , (035) Country Slovensko Language čeština Ve volném výběru 615.8 - Fyzioterapie obecně. Alternativní medicína Document kind BOOKS Zázvor je výjimečná léčivá rostlina. Je to antioxidant s protizánětlivými účinky, působí proti bolesti, křečím, podporuje pocení a má i řadu dalších užitečných účinků. Kromě toho je toto aromatické orientální koření neocenitelným prostředkem pro vyloučení toxinů a odpadních látek z organismu. Zázvor navíc urychluje látkovou výměnu, a proto je uznávaným a účinným prostředkem na hubnutí. V této knize najdete spoustu receptů se zázvorem a návodů na jeho využití, zaměřených na očistu a detoxikaci, ale i na zhubnutí a odstranění všelijakých potíží. Nechybí ani recepty na chutné pokrmy všeho druhu. Kromě toho zde najdete i rady, jež se týkají nakupování zázvoru, jeho uchovávání, pěstování a způsobu přípravy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czLoading…
Number of the records: 1