Number of the records: 1
Schinharl, Cornelia - Author
České vydání první - 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-7236-934-8
Jak na to
Schütz, Anke, - Translator Habartová, Hana - Translator
rychlá jídla večeře
kuchařské receptyCall number C 374.425 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Uniform title Express Abendessen. Česky Title statement Rychlé večeře / autorka: Cornelia Schinharl ; fotografie: Anke Schütz Main entry-name Schinharl, Cornelia (Author) Edition statement České vydání první Publication Praha : Jan Vašut, 2017 Phys.des. 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-7236-934-8 Kč 149.00 National bibl. num. cnb002944742 Edition Jak na to (Jan Vašut) Note Obálkový podnázev: bleskové rande na talíři. Z němčiny přeložila Hana Habartová. Obsahuje rejstřík Another responsib. Schütz, Anke, 1963- (Translator)
Habartová, Hana (Translator)
Subj. Headings rychlá jídla * večeře Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 642.16 , 641.552 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Recepty v této knize jsou hotové a připravené k servírování za méně než 30 minut nebo jsou za tuto dobu připravené a pak se již samy bez dalších starostí pečou v troubě.To je základní předpoklad pro to, aby si všichni pochutnali a nepřekvapila vás ani nečekaná návštěva. Použijete-li ty správné suroviny a dobré kuchyňské pomocníky, během chvilky si pochutnáte na lehkých salátech, různých těstovinách, ale i na dobrém mase a rybách, křupavé pizze nebo šťavnaté omeletě. Abyste měli jídlo uvařené opravdu rychle, najdete zde i pár nejlepších triků a tipů, jak ušetřit ještě trochu času během přípravy i vaření. Často jsou to totiž maličkosti, které z "normální" večeře udělají tu rychlou. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1