Number of the records: 1
Villa, Mariagrazia - Author
159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
ISBN 978-80-206-1690-6
Grazia, Mario - Author Zanga, Luca - Author Rossi, Alberto - Photographer Čížek, Martin, - Translator
italská jídla
kuchařské receptyCall number C 375.947 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Uniform title Italian Cuisine. Česky Title statement Italská kuchařka : 100 snadných receptů / recepty Mario Grazia, Luca Zanga ; fotografie Alberto Rossi ; text Mariagrazia Villaová ; z anglického originálu Italian Cuisine: 100 easy recipes přeložil Martin Čížek Main entry-name Villa, Mariagrazia (Author) Publication Praha : NV, 2017 Phys.des. 159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm ISBN 978-80-206-1690-6 Kč 349,00 National bibl. num. cnb002977406 Note Pod názvem: Academia Barilla. Obsahuje rejstříky Another responsib. Grazia, Mario (Author)
Zanga, Luca (Author)
Rossi, Alberto (Photographer)
Čížek, Martin, 1977- (Translator)
Another responsib. Academia Barilla (Other)
Subj. Headings italská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=131.1) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1