Number of the records: 1
Cséfalvay, Ildikó - Author
103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-7322-205-5
Doležal, Vladimír, - Photographer Hulínský, Ladislav, - Illustrator
maďarská jídla
kuchařské receptyCall number C 378.126 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Title statement Maďarská kuchařka : csárdás, gulyás, paprikás..., aneb, to nejlepší z maďarské kuchyně / Ildikó Cséfalvay ; fotografie Vladimír Doležal ; ilustrace Ladislav Hulínský Portion of title Csárdás, gulyás, paprikás... To nejlepší z maďarské kuchyně Main entry-name Cséfalvay, Ildikó (Author) Publication České Budějovice : Dona, 2018 Phys.des. 103 stran, 12 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-7322-205-5 National bibl. num. cnb002982172 Another responsib. Doležal, Vladimír, 1952- (Photographer)
Hulínský, Ladislav, 1956- (Illustrator)
Subj. Headings maďarská jídla Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.56(=511.141) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Document kind BOOKS Kniha kuchařských receptů na přípravu nejlepších maďarských jídel.Stručné představení základních charakteristických rysů maďarské kuchyně, přehled nejčastěji používaných surovin a koření. Seznam gastronomických a lidových festivalů a karnevalů. Předpisy na polévky, nejtypičtější masová maďarská jídla, rybí pokrmy, jednoduchá a rychlá jídla, sladká jídla - dorty, zákusky, řezy, palačinky, zmrzliny. Zdroj anotace: Městská knihovna v PrazeLoading…
Number of the records: 1